Odrůda | Ročník | analytika | Image | cena | různé |
---|---|---|---|---|---|
FRANKOVKA (zrálo v dubovém sudu) |
2016
NATUR |
ALK. 13,5 Cukr 0,1g kys. 5,7g, veškerý SO2 v době lahvování 50 mg/l |
NEČIŘENO!
NEFILTROVÁNO! NESTABILIZOVÁNO! |
V PRODEJI JEN ZE SKLEPA NEBO VINOTÉKY 190,- |
PLNÁ ROBUSTNÍ FRANKOVKA
PROMENÁDA ČERVENÝCH VÍN VELKÉ PAVLOVICE 92 BODŮ A VELKÁ ZLATÁ 2019
|
TRAMÍN + (zrálo v novém moravském sudu) |
2016
NATUR BRUT |
ALK. 13,5 cukr 0,26g kys. – 6,2g |
NEČIŘENO!
NEFILTROVÁNO! NESTABILIZOVÁNO! VYROBENOU CESTOU ČERVENÝCH VÍN |
V PRODEJI JEN ZE SKLEPA NEBO VINOTÉKY 190,- |
V AROMATICE KOŘENITÝ TRAMÍN. VÍNO JE TĚŽKÉ, EXTRAKTIVNÍ. PLNÉ CHUTÍ, KTERÉ SE POSTUPNĚ MĚNÍ. VÍNO JE VELMI KOMPLEXNÍ S DOCHUTÍ PLNOU ANTIOXIDANTŮ / POLYFENOLŮ. NUTNÉ DEKANTOVAT!!! |
SAUVIGNON + RYZLINK VL.. (zrálo v dubovém sudu z francouzkého dřeva) |
2016
NATUR |
ALK. 13,5 cukr 0,7g kys. 6,6g |
NEČIŘENO!
NEFILTROVÁNO! NESTABILIZOVÁNO! |
V PRODEJI JEN ZE SKLEPA NEBO VINOTÉKY 190,- |
VELMI DOBŘE PITELNÉ, PLNÉ A NOBLESNÍ. CHUŤ ŽLUTOMASÉ BROSKVE S LEHONKOU SLADKOSTÍ ELAGOTANINŮ Z DUBOVÉHO DŘEVA. |